Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe het rijke verenigingsleven in de regio Maas en Waal en de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Hiervoor stellen wij een deel van onze winst beschikbaar. In 2019 is dit een bedrag van € 150.000,-. Jij kan meebepalen hoe dit geld verdeeld wordt!

Hoe werkt het?

Ieder lid van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen tijdig een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Ben je klant, maar nog geen lid?

Om mee te kunnen stemmen met de Clubkas Campagne vraag je je lidmaatschap vóór 1 april aan. Je lidmaatschap vraag je online aan via www.rabobank.nl/mwob.

Gezamenlijke campagne
Naast het Lingewaards Mannenkoor zijn ook de Stedelijke Muziekvereniging Huissen en Blaasorkest 'De Bevelander Muzikanten' gebruiker van ons Muziekgebouw Het Stedium. Omdat er per lid maar 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht, roepen wij jullie op ook op hen te stemmen.

Ben je lid van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe? Stem dan nu op het Lingewaards Mannenkoor.

Let op: Wanneer je klant bent, ben je niet automatisch lid van de bank. Dat moet je regelen met de bank.

Wij hopen weer op een mooi bedrag voor onze vereniging!!!