MBu koorbannner

 

Jubileum concert Feelin'Good

In de regio
2019-FeelinGood-poster
Datum: zondag 17 november 2019 14:30

Op 17 november viert het koor zijn 15 jarig jubileum met een feestelijk concert in de Zandse Kerk, van Wijkstraat 33 in Huissen.

Onder leiding van Piet van der Sanden, dirigent, maken zij een muzikale reis door het repertoire van de afgelopen 15 jaar, aangevuld met veel nieuwe arrangementen. Van ‘Als het golft’ van De Dijk via ‘A hard day’s night’ van The Beatles naar ‘Bui Doi’ uit Miss Saigon en het bekende ‘One moment in time’ komen we bij het gevoelige ‘Senza Catena’ en uiteindelijk bij ‘The circle of life’ uit The Lion King met een Afrikaans begin. “Gouwe ouwe” als ‘Califonia dreaming’, ‘Standing by’ en ‘Thank you for the music’ van Abba passeren de muzikale revue.

 Wilt u dit unieke concert bijwonen? Dat kan door kaarten à € 7,50 per stuk, inclusief 1 kopje koffie of thee, te reserveren bij de  penningmeester Hans Stoffels per e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van het gewenste aantal en door betaling van het bedrag van uw bestelling op bankrekening: NL03RABO 0384019315 t.n.v. Koor Feelin Good o.v.v. kaarten jubileumconcert.
Uw reservering wordt per mail bevestigd als uw betaling is ontvangen. De entreekaarten kunt u op de dag van het concert onder vermelding van uw naam ophalen bij de ingang van de kerk, graag vóór 14.00 uur.

 Uiteraard kunnen kaarten ook nog op de dag van het optreden worden verkregen. Het aantal is beperkt dus reserveren is verstandig.

 

 

Alle datums


  • zondag 17 november 2019 14:30

Powered by iCagenda