220515__8008380.jpg

Rabo Club support poster

Ook dit jaar doet het Lingewaards Mannenkoor weer mee met de Rabo Clubsupport actie. Een mooie manier om de clubkas te spekken. Iedereen die lid is van de Rabobank mag een stem uitbrengen op de vereniging van zijn keuze.

Je mag 5 stemmen uitbrengen, te weten maximaal 2 stemmen op je meest favoriete vereniging, maximaal 2 stemmen op de volgende vereniging naar keuze en een reststem.
Samen met de Stedelijke Muziekvereniging Huissen zijn we een stemcombinatie aangegaan. De leden van beide verenigingen wordt verzocht de eerste 2 stemmen op de eigen verenigingen uit te brengen en de tweede 2 stemmen op de andere vereniging. Op deze wijze halen beide verenigingen het beste resultaat van de actie.
Promoot de actie ook bij familieleden, bekenden e.d. om op hun stem op het Lingewaards Mannenkoor uit te brengen!

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de Rabobank app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ te klikken op Rabo ClubSupport. Stemmen kan vanaf 5 september tot 27 september.